De fanatiekste schoonmaker staat voor je klaar!

Al 80 jaar ervaring en alle diploma's op zak!
Maximaal ontzorgt & altijd persoonlijk contact
8.6
Onze klanten geven ons een

Gevelreiniging Leeuwarden

Gevels laten reinigen in Friesland? Kies voor Schoonmaakbedrijf Tiemersma uit Leeuwarden. Jouw pand ziet er binnen no time weer schoon en representatief uit met onze gepatenteerde machine voor gevelreiniging. En dat zonder chemische middelen.

gevelreiniging

Representatief pand met gevelreiniging

Gevels van woningen en kantoren worden door vervuiling en verwering minder representatief. Staat jouw huis of kantoor bijvoorbeeld in de schaduw of dichtbij bomen? Dan heb je last van groene aanslag. Bij nieuwbouw zie je vaak een witte aanslag.Snel & eenvoudig gevel laten reinigen

Gevelreiniging in Friesland realiseren we met de gepatenteerde Hot Aqua Blaster. Buitenmuren reinigen we zo snel en eenvoudig. Ook graffiti en verfresten verwijderen we moeiteloos.

Milieuvriendelijk & goedkoop

Dit systeem maakt gebruik van de gepatenteerde kokend heet watertechniek. Chemische middelen zijn niet nodig. Vriendelijk voor het milieu en goedkoper voor jou.

Gevel impregneren

Met impregneren beschermen we je gevel door deze waterafstotend te maken. Je gevel is dus minder gevoelig voor alg, mos en vuil. Gevel impregneren is ook een vorm van isolatie. Er komt geen vocht meer in de gevel, maar houdt wel zijn ventilerende werking. Zo bespaar je op je energierekening.

Ontdek wat Tiemersma voor jou doet Vraag nu vrijblijvend een offerte aan 058-28 85 639