De fanatiekste schoonmaker staat voor je klaar!

Al 80 jaar ervaring en alle diploma's op zak!
Maximaal ontzorgt & altijd persoonlijk contact
8.6
Onze klanten geven ons een

Glazenwasser Leeuwarden

glazenwasser

Als glazenwasser in Leeuwarden verzorgen wij de raambewassing voor particulieren en bedrijven in heel Friesland. Voor een snel, streeploos en milieubewust resultaat schakel je onze glazenwassers in. Om welk type gebouw of raam het ook gaat. 


Waarom ramen laten wassen?

Eén keer in de zoveel tijd moet je ramen laten wassen. Wacht je te lang? Dan is het lastig om aanslag te verwijderen. Bovendien zijn ramen het visitekaartje van je pand. Klanten, gasten en medewerkers: niemand wil door vieze ramen naar buiten kijken. Ramen zijn letterlijk de vensters op de wereld.

Streeploos resultaat

Naast traditioneel ramen wassen zijn we ook in het bezit van telescopische raambewassing. We maken ramen streeploos schoon met Osmose. Osmose is water waar geen kalk en dergelijke meer in zitten. Dit zorgt voor een streeploos resultaat. Zo ben je goedkoper uit met raambewassing:

  • Je bespaart op reinigingsmiddelen
  • Vriendelijk voor het milieu
  • Tot 12 meter hoog geen hoogwerker nodig

Polijsten

Krassen op je raam? Of andere beschadigingen? Met polijsten halen we een laagje van de ramen. Je ramen zien er weer als nieuw uit!

Onderhoud

We voorzien ramen ook van een onderhoudslaag. Zo bescherm je ramen langer tegen aanslag.

Altijd veilig te werk

Onze glazenwassers zijn in het bezit van alle diploma’s. Ook zijn ze VCA gecertificeerd. Zij gaan dus veilig te werk met hoogwerkers, ladders en al het andere materiaal.

Kosten glazenwasser

De kosten voor raambewassing hangen af van het type gebouw en de hoeveelheid ramen. We komen graag bij je langs om de kosten voor een glazenwasser te berekenen.

Ontdek wat Tiemersma voor jou doet Vraag nu vrijblijvend een offerte aan 058-28 85 639