De fanatiekste schoonmaker staat voor je klaar!

Al 80 jaar ervaring en alle diploma's op zak!
Maximaal ontzorgt & altijd persoonlijk contact
8.6
Onze klanten geven ons een

Hulp in de huishouding

Drukke baan, gezellig sociaal leven en ja, dan je huishouden nog… In deze tijden blijft het huishouden er vaak bij. En juist thuis is een schone leefomgeving belangrijk. Want hier kom je tot rust. Schoonmaak uitbesteden? Bij Schoonmaakbedrijf Tiemersma uit Leeuwarden regel je het helemaal zoals jij het wilt.

Voordelige schoonmaak in de huishouding

Bij Schoonmaakbedrijf Tiemersma in Leeuwarden werken we altijd met een voordelig tarief. Jij bent namelijk zelf verantwoordelijk voor:

  • Instructies
  • Schoonmaakmaterialen
  • Controle

Zo bieden wij schoonmaak in de huishouding voor een aantrekkelijke prijs aan. En bij ziekte of vakantie staat er één van onze andere schoonmakers voor je klaar.

Schoonmaak in de huishouding zoals jij het wilt

Is de keuken toe aan een flinke schoonmaak? Moet de was worden gedaan? Of heb je een stapel strijkwerk liggen? Jij bepaalt wat jouw hulp in de huishouding doet.

Voor al je schoonmaakmateriaal

Geen geschikt schoonmaakmateriaal en schoonmaakmiddelen in huis? Geen probleem. Deze zijn allemaal bij ons schoonmaakbedrijf in Leeuwarden aan te schaffen.

Ook voor Persoonsgebonden Budget

Met een Persoonsgebonden Budget schakel je ook de huishoudelijke hulp van ons schoonmaakbedrijf in. Je ontvangt van ons altijd een overzichtelijke rekening die je inlevert bij de instantie die jouw Persoonsgebonden Budget regelt.

Ontdek wat Tiemersma voor jou doet Vraag nu vrijblijvend een offerte aan 058-28 85 639