De fanatiekste schoonmaker staat voor je klaar!

Al 80 jaar ervaring en alle diploma's op zak!
Maximaal ontzorgt & altijd persoonlijk contact
8.6
Onze klanten geven ons een

Schoonloopmatten reinigen

80% van de vervuiling binnen, komt van buiten. Met de schoonloopmatten van Schoonmaakbedrijf Tiemersma uit Leeuwarden wordt het vocht en vuil tegengehouden. Een schone leef- en werkomgeving dus!

Schoonloopmatten

Zodra je er overheen loopt, houden onze schoonloopmatten vuil, zand en vocht vast. Zo hou je je vloer schoon en voorkom je slijtage. Onze schoonloopmatten zijn geschikt voor winkels, kantoren, horeca en nog veel meer.

tapijtreinigerSchoonloopmatten reinigen

We wisselen de schoonloopmatten eens in de 1, 2, 3 of 4 weken. Met de juiste schoonloopmat hou je tot wel 75% van het ingelopen vuil tegen. Het reinigen van de schoonloopmatten doen we bij ons schoonmaakbedrijf in Leeuwarden. Geen overlast dus en altijd een schone entree.

Schoonloopmatten in de winter

In de winter en met gladheid zie je vaak sporen van zout. Vooral zoutresten richten schade aan op je vloer. In de winterperiode besteden we dan ook extra aandacht aan jouw schoonloopmatten en de reiniging daarvan.

Schoonloopmatten huren

Tijdelijk een schoonloopmat nodig? Bijvoorbeeld met een verbouwing. Bij ons huur je ook tijdelijk schoonloopmatten. Zonder contract en kleine lettertjes. Wel zo makkelijk.

Ontdek wat Tiemersma voor jou doet Vraag nu vrijblijvend een offerte aan 058-28 85 639