De fanatiekste schoonmaker staat voor je klaar!

Al 80 jaar ervaring en alle diploma's op zak!
Maximaal ontzorgt & altijd persoonlijk contact
8.6
Onze klanten geven ons een

Tapijtreiniging en vloeronderhoud

Jouw vloer weer als nieuw? Schoonmaakbedrijf Tiemersma heeft alles in huis. Vanuit Leeuwarden verzorgen wij tapijtreiniging en vloeronderhoud in heel Friesland.

Stofzuigen alleen is niet genoeg

Bekijk je tapijt eens als een spijkerbroek. Alleen afkloppen is onvoldoende. Een spijkerbroek gooi je regelmatig in de wasmachine. Behandel je tapijt hetzelfde als je spijkerbroek en laat het periodiek reinigen. Stofzuigen alleen is niet genoeg.

Tapijtreiniging: wasmachine voor je tapijt

3

Met het blote oog is dit niet te zien, maar je tapijt zit vol vuil. Net zoals je je spijkerbroek regelmatig wast, is het belangrijk om je tapijt regelmatig te reinigen. Afhankelijk van de vervuiling doen we dit met:

  •  Droogschuimreiniging: Deze machine beschikt over een unieke droogschuimgenerator die schuim produceert met een vochtigheid van slechts 2-10%. Hiermee wordt tapijt snel en gemakkelijk tussentijds gereinigd.
  • Tapijtextractie: De ultieme manier om je tapijt grondig te reinigen is dieptereiniging met sproei-extractie. Het verlengt de levensduur van het tapijt zonder kans op beschadigingen.

Voordelen tapijtreiniging

Met tapijtreiniging geniet je binnen no time van een vloer die er weer als nieuw uitziet. Je tapijt krijgt haar oorspronkelijke kleur en veerkracht terug.

Harde vloeren laten reinigen

Harde vloeren hebben periodieke reiniging nodig. Denk aan linoleum, PVC, natuursteen en hout. Door dit periodiek grondig te reinigen zorgen we ervoor dat je vloer langer meegaat en langer als nieuw blijft.

Vloeronderhoud

We kunnen de vloeren ook voorzien van een onderhoudslaag. Zo houden we je vloer eenvoudig schoon en representatief.

Ontdek wat Tiemersma voor jou doet Vraag nu vrijblijvend een offerte aan 058-28 85 639