De fanatiekste schoonmaker staat voor je klaar!

Al 80 jaar ervaring en alle diploma's op zak!
Maximaal ontzorgt & altijd persoonlijk contact
8.6
Onze klanten geven ons een

80 jaar in het vak

Met de handkar op pad

In 1936 trok Herre Tiemersma er op uit met zijn ladder en handkar om ramen te wassen bij winkels en woningen. Hij heeft toen niet kunnen vermoeden dat er al die jaren later een schoonmaakbedrijf zou staan met meer dan 50 schoonmakers en klanten door heel Friesland.

80-visual

Groei in klanten en personeel

Na 10 jaar raambewassing wordt de vraag naar schoonmaak voor winkels en kantoren steeds groter.  Het personeelsbestand groeit. Naast glazenwassers neemt Herre Tiemersma ook medewerkers voor de schoonmaak aan. Samen met zijn zoon Herre Tiemersma junior krijgen ze steeds meer klanten in Friesland.

Verhuizing naar Leeuwarden

Wanneer Herre Tiemersma bijna 65 is, verkoopt hij het bedrijf aan zijn zoon Herre junior en schoondochter Klaske. Schoonmaakbedrijf Tiemersma blijft groeien en kan niet langer vanuit huis aangestuurd worden. In Leeuwarden vinden ze een kantoorruimte met een ruime loods.

 Lieuwe Tiemersma doet zijn intrede
. Wanneer de zoon van Herre junior en Klaske 15 jaar is, krijgt hij voor het eerst een vaste schoonmaakbaan. Bij Swedamast is Lieuwe naast zijn studie verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud. Na Swedamast volgen er steeds meer panden: MixFix, Kooistra Orthopedische Schoenen en Jeugdhulp Friesland zijn een aantal van wat uiteindelijk een lange lijst zal worden.

Specialist op schoonmaakgebied

Als specialist wast Lieuwe in die tijd niet alleen ramen, maar verzorgt hij ook vloerenonderhoud en gevelreiniging. Na 2 jaar specialistische schoonmaakwerkzaamheden houdt hij zich steeds meer bezig met de planning en controle.

Vintagefoto

Klanten door heel Friesland

Schoonmaakbedrijf Tiemersma heeft tot op de dag van vandaag tevreden klanten door heel Friesland. Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van onze schoonmaakdiensten.

Persoonlijke service op hoog niveau

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Door de kleinschaligheid zijn de verantwoordelijke mensen altijd aanspreekbaar. We staan direct voor je klaar als dat nodig is. En dankzij de korte lijnen zorgen we voor een hoog serviceniveau.

Ontdek wat Tiemersma voor jou doet Vraag nu vrijblijvend een offerte aan 058-28 85 639