De fanatiekste schoonmaker staat voor je klaar!

Al 80 jaar ervaring en alle diploma's op zak!
Maximaal ontzorgt & altijd persoonlijk contact
8.6
Onze klanten geven ons een

Gevels

gevel-7De mate waarin je woning vervuild raakt is afhankelijk van het weer en de locatie. Groene aanslag is bekend bij woningen die aan bomen en groenvoorzieningen grenzen, of een roetaanslag als je middenin de stad woont.

Ook zon en schaduw spelen een rol in de vraag naar onderhoud. Het vuil hecht zich aan de woning waardoor je woning na verloop van tijd zijn oorspronkelijke uitstraling verliest.

Gevel reinigen door middel van hogedruk

Wij reinigen de gevel zonder gebruik van chemische middelen, maar met kokend heet water. Schoonmaakbedrijf Tiemersma uit Leeuwarden beschikt daarvoor over een Hot Aqua Blaster.) Deze milieuvriendelijke en zeer effectieve methode verwijdert moeiteloos het ergste vuil.

Gevel reinigen door middel van stralen

Het stralen wordt gebruikt bij gevels met zware vervuiling, door bijvoorbeeld verwering van de steen is reinigen met kokend heet water onvoldoende. Bij deze methode wordt water met een straalmiddel gemengd en vervolgens onder gepaste druk op de gevel aangebracht, de steen is na het stralen weer als nieuw.

Impregneren

Een blijvend resultaat en minimaal toekomstig onderhoud? Kies dan na de intensieve reiniging voor impregneren van de gevel:

  • waterafstotend
  • isolerend
  • kostenbesparend

Eventuele renovatie en restauratie van de gevel, zoals het herstellen van beschadigd voegwerk, kun je ook gerust aan ons overlaten.

Alles voor een stralend huis op één adres: Schoonmaakbedrijf Tiemersma in Leeuwarden.

Ontdek wat Tiemersma voor jou doet Vraag nu vrijblijvend een offerte aan 058-28 85 639