Gevelreiniging & Onderhoud

Gevelreiniging & Onderhoud

Buitenmuren reinigen

Een pand wordt na verloop van tijd aangetast door weersinvloeden. De mate waarin is afhankelijk van de locatie van uw pand: een groene omgeving of een omgeving met veel zonlicht of juist schaduw. Vuil hecht zich aan de gevel van het pand waardoor de oorspronkelijk uitstraling verdwijnt.

Gevelreiniging

Voor het herstel dient het pand eerst grondig te worden gereinigd. Schoonmaakbedrijf Tiemersma beschikt daarvoor over de Hot Aqua Blaster. Hiermee wordt uw pand gereinigd zonder chemische middelen, maar met kokend heet water. Een milieuvriendelijke en zeer effectieve methode die zelfs graffiti en verfresten moeiteloos verwijderd.

Voor een blijvend resultaat kunt u de gevel laten impregneren: waterafstotend, isolerend en dus kostenbesparend.

Voordelen van zandstralen
  • Door het reinigen van uw gevel zal uw huis weer een complete nieuwe uitstraling krijgen. De waarde van uw woning zal verhogen en de kans op mos en vervuiling wordt verkleind.
  • Door het impregneren van uw buitenmuren zal uw gevel veel beter beschermd zijn tegen vocht en vuil. Het voordeel is dat uw gevels veel langer mooi zullen blijven!
  • Het stralen van uw gevels kan de voegen lichtjes beschadigen hierdoor zullen deze vernieuwd moeten worden. Door het vernieuwen van de voegen zal de gehele gevel een nieuwe blikvanger worden voor uw woning.

    Gevelonderhoud

En heeft uw pand onderhoud en renovatie nodig, dan kunt u dat ook eenvoudig aan ons uitbesteden.
Gevelrenovatie, restauratie, vervangen en repareren van voegwerk of scheurherstel. Wij zorgen dat uw pand weer een blikvanger wordt.