Raambewassing

Raambewassing

Een representatief bedrijfspand laat een goede eerste indruk achter bij uw relaties. Streeploos schone ramen horen daar bij. Wij zijn uw glazenwasser in Leeuwarden en omstreken. Het is belangrijk dat ramen regelmatig worden gewassen, zowel binnen als buiten. Dat voorkomt moeilijk verwijderbare aanslag en geeft uw medewerkers en relaties een heldere blik op de buitenwereld. De frequentie is afhankelijk van de locatie van uw pand en de functie van de ramen. Na een bezoek aan uw bedrijf adviseren wij u over de gewenste werkzaamheden voor een optimaal resultaat.

                                                  

 Goed materiaal

Ons schoonmaakbedrijf in Leeuwarden heeft voor ieder type pand het juiste materiaal. Onze werkwijze is traditioneel met een ladder tot 10 meter en telescopisch tot 15 meter hoogte. Bij hoger gelegen ramen wordt gebruik gemaakt van een hoogwerker.

De ramen kunnen milieuvriendelijk worden gewassen met osmose, dit is water zonder kalk dat zorgt voor een streeploos resultaat en bovendien een besparing oplevert in het gebruik van reinigingsmiddelen. Natuurlijk wordt bij de raambewassing de omlijsting ook gereinigd.