Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud

Een schone werkomgeving draagt bij aan het succes en de kwaliteit van uw bedrijf. Dagelijkse reiniging van uw kantoor, fabriek of werkplaats dringt ziekteverzuim terug en vermindert het risico op bedrijfsongevallen. Sanitair, bureaus, kantine en vergaderruimtes zijn bronnen van bacteriën. Een goede hygiëne beschermt uw personeel en fitte medewerkers presteren beter.

Een schone werkomgeving draagt bij aan een goed bedrijfsresultaat: de prestatiecurve gaat omhoog en het ziekteverzuim omlaag! Aan Tiemersma kunt u met een gerust hart de schoonmaak uitbesteden: wij zijn het schoonmaakbedrijf voor bedrijven.

Het schoonmaakbedrijf van Leeuwarden en Friesland

Schoonmaakbedrijf Tiemersma in Leeuwarden is uw professionele partner: ervaren, deskundig en betrouwbaar. Wij werken met een vast team van gekwalificeerde medewerkers. Vertrouwde gezichten dus bij u op de werkvloer die allen binnen ons bedrijf worden opgeleid. Wij verzorgen zelf de aansturinginstructieplanning en controlevan de werkzaamheden. Een zorg minder voor u als ondernemer. Vanzelfsprekend werken wij volgens de gestelde regelgeving met oog voor milieuefficiency en veiligheid.

De kosten van het inhuren van ons schoonmaakbedrijf zijn concurrerend dus voor schoonmaakonderhoud gaat u naar het schoonmaakbedrijf van Leeuwarden en Friesland: Tiemersma Schoonmaakbedrijf.