Team in beeld

Team (+50) in beeld

Bij ons vind je specialisten, ieder op z’n eigen gebied. Hiermee versterken we elkaar en blijven we scherp. We zijn VCA-gecertificeerd, hebben de benodigde diploma’s op zak en houden onze kennis continu up-to-date met vakcursussen.

We denken graag met klanten mee, komen het liefst van tevoren even langs om de juiste oplossing te kunnen bieden. Wel zo persoonlijk. We houden van korte lijnen, om snel te schakelen en te zorgen dat klanten nooit lang hoeven te wachten tot we aan de slag gaan. We leveren kwaliteit, doen iedere keer nét dat stapje extra. En we hebben het leuk, met elkaar en met de klant. Want ook dat is teamgevoel.

De medewerkers van Tiemersma zijn berucht dankzij hun fanatieke instelling. Met trots stellen wij 3 van onze teamleden voor: Bram Bosma, Wiesje Biesma en Krista Sloterdijk:

Bram Bosma

Bram Bosma is onze vliegende keep. Is een schoonmaker op vakantie? Bram valt in. De flexibele kracht in het schoonmaakteam van Tiemersma.  

Bram vertelt over zijn ervaringen met Schoonmaakbedrijf Tiemersma in Leeuwarden:

“Bij Schoonmaakbedrijf Tiemersma is geen dag hetzelfde. En dat maakt mijn baan ook zo uitdagend. Als allround medewerker heb ik mijn vaste schoonmaakklussen. Maar ik regel ook bestellingen en ga samen met directeur Lieuwe Tiemersma bij klanten op bezoek. Al 8 jaar ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk.

“Ook krijg je genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Als ik een speciale cursus wil volgen, dan kan dat via Tiemersma. Maar ik leer ook veel van collega’s.”

“Het persoonlijke contact met Lieuwe Tiemersma werkt heel prettig.  Regelmatig bedenken we samen een plan van aanpak voor de klant. We gaan klantgericht te werk en reageren altijd snel.”

“Naast het schoonmaakrooster dat we hebben gemaakt in overleg met de klant, denk ik ook altijd mee. Als ik bijvoorbeeld zie dat vloerbedekking vervuild is, adviseer ik tapijtreiniging. Gaandeweg optimaliseren we het schoonmaakwerk. En daar profiteert de klant natuurlijk van.”

Wiesje Biesma

Wiesje Biesma is ruim 25 jaar bij ons in dienst. Een ontzettend fijne collega om mee te werken met een verantwoordelijkheidsgevoel waar je U tegen zegt.

“Al meer dan 25 jaar ga ik met veel plezier aan het werk voor Schoonmaakbedrijf Tiemersma in Leeuwarden. Je komt onder de mensen en dat vind ik heel belangrijk.”

“Mijn vaste schoonmaakadres is het Fries Museum. Zelf probeer ik altijd een stap extra te zetten. Ik geef dan ook advies op maat. En met vragen kunnen ze altijd bij mij terecht.”

“De waardering die ik krijg van Klaske en Lieuwe Tiemersma is heel groot. Zolang ik in dienst ben, word ik goed gesteund en is het persoonlijke contact belangrijk. Ze staan altijd voor mij klaar. Zo namen ze mij mee uit eten toen ik 20 jaar in dienst was.”

Wiesje Biesma
Krista Sloterdijk

Krista Sloterdijk

Schoonmaakster Krista Sloterdijk is al 15 jaar bij ons in dienst en momenteel werkzaam bij het Fries Museum. Een vaste kracht waar we op kunnen bouwen.

Krista vertelt over haar schoonmaakwerkzaamheden:

“Ik werk nu 15 jaar voor Schoonmaakbedrijf Tiemersma. En iedere dag blijft leuk. Ik heb aardige collega’s en daarom ben ik ook zo positief over het samenwerken.”

“In de ochtenden maak ik schoon bij het Fries Museum in Leeuwarden. Ook doe ik zo nu en dan invalwerk voor collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat een bedrijf nooit zonder schoonmaker zit.”

“Ik vind het heel prettig dat ik mijn werkzaamheden kan combineren met mijn kinderen. Die ruimte wordt altijd geboden. Als ik familie en vrienden over mijn werk vertel, ben ik altijd heel enthousiast. Ook het contact met het team op kantoor is goed. Het persoonlijke spreekt me erg aan. “