De fanatiekste schoonmaker staat voor je klaar!

Al 80 jaar ervaring en alle diploma's op zak!
Maximaal ontzorgt & altijd persoonlijk contact
8.6
Onze klanten geven ons een

De 10 van Tiemersma: Schone werkomgeving

TiemGeboden-1Minder ziekteverzuim

Een schone werkomgeving zorgt voor minder ziekteverzuim onder je personeel. Zo zijn vieze bureaus slecht voor je gezondheid, blijkt uit onderzoek. Bij Schoonmaakbedrijf Tiemersma zelf ligt het ziekteverzuim ook laag. Dit is uniek in de schoonmaak. Wij zijn altijd betrokken bij ons schoonmaakpersoneel. Er is weinig verloop en een hoge continuïteit.

TiemGeboden-2Alle diploma’s op zak

Voor iedere schoonmaakklus hebben we alle diploma’s in huis. Denk aan een specialist voor gevelreiniging, vloeronderhoud en raambewassing. Ook verzorgen we interne opleidingen en professionele begeleiding.

TiemGeboden-3Jouw bedrijf als visitekaartje

Met Schoonmaakbedrijf Tiemersma ben je zeker van een schoon en hygiënisch bedrijf. Belangrijk voor je medewerkers, klanten en gasten. Voor klanten en gasten die je bedrijf bezoeken, maak je een perfecte eerste indruk. En voor je medewerkers is een schone werkomgeving nodig om goed te functioneren.

TiemGeboden-4Maximaal ontzorgt

Je kunt het zo gek niet verzinnen of we bieden het aan. We zijn niet alleen maar een schoonmaakbedrijf. We zijn ook een facilitair bedrijf. Koffievoorzieningen, kantoorartikelen, groenvoorziening: noem het allemaal maar op. Wij regelen het voor je.

TiemGeboden-5Korte lijnen & afspraken

Bij ons heb je altijd persoonlijk contact en een vast aanspreekpunt. Dus geen tussenpersonen. We zijn altijd op de hoogte van jouw specifieke wensen. En de directie van Schoonmaakbedrijf Tiemersma is verantwoordelijk voor de controle van de schoonmaakwerkzaamheden. Ook uniek in de schoonmaakbranche.

TiemGeboden-6Kwaliteitscontrole

Samen met ons kun je regelmatig een kwaliteitscontrole uitvoeren. Directeur Lieuwe Tiemersma is VSR inspecteur. VSR staat voor Vereniging Schoonmaak Research. Met een checklist controleren we samen de schoonmaakwerkzaamheden en maken wij een rapportage voor je op.

TiemGeboden-7Snel schakelen, snel handelen

Is er iets aan de hand en heb je snel hulp of advies nodig? Wij van Schoonmaakbedrijf Tiemersma staan binnen 15 minuten bij jou op de stoep. Er is altijd iemand beschikbaar.

TiemGeboden-8Geen bindende contracten

We werken niet met langdurig bindende contracten zoals andere schoonmaakbedrijven dat doen. Wij  bouwen relaties op door het leveren van kwaliteit en een optimale service.

TiemGeboden-9Nooit zonder schoonmaker

Bij Schoonmaakbedrijf Tiemersma zit je nooit zonder schoonmaker. Als iemand ziek of vrij is, hebben we altijd iemand achter de hand die kan invallen. En we sturen onze schoonmaker nooit naar de receptie om te vragen wat er moet gebeuren. Directeur Lieuwe Tiemersma is er altijd bij om de schoonmaker in te werken.

TiemGeboden-10Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Als schoonmaakbedrijf voldoen wij aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Dit is een unieke code in de schoonmaakbranche. De code staat garant voor de kwaliteit van het schoonmaakwerk en goede arbeidsomstandigheden van de schoonmakers. Ook stimuleren wij onze schoonmakers om opleidingen en cursussen te volgen.

Download hier de zelfverklaring van Schoonmaakbedrijf Tiemersma >

Ontdek wat Tiemersma voor jou doet Vraag nu vrijblijvend een offerte aan 058-28 85 639