Referenties

Altenburg & Wymenga

“Als cijfer geef ik dan ook een 9!”

Harmanna Groothof, bureaumanager bij Altenburg & Wymenga Ecologisch Onderzoek

“Vanaf 2008 verzorgt Schoonmaakbedrijf Tiemersma bij ons de schoonmaak. Vanuit de ervaring bij mijn vorige werkgever hebben we gekozen voor Tiemersma. En dat is niet voor niets:

    • Heldere communicatie
    • Betrouwbare partner die met je meedenkt
    • Leveren altijd kwaliteit
    • Nakomen van afspraken
    • Correcte financiële afhandeling

Genoeg redenen dus om Tiemersma weer te vragen!”

“Regelmatig komt Lieuwe zelf langs om te vragen of alles nog naar wens is. Het is prettig als een schoonmaakbedrijf zo met je meedenkt. Wij willen bijdragen aan duurzaam ondernemen. Daarom stellen wij als voorwaarde dat er wordt schoongemaakt met ecologische producten. En ook aan die vraag voldoet Schoonmaakbedrijf Tiemersma.”

“Wij hebben in ons bedrijf gemerkt dat Schoonmaakbedrijf Tiemersma een goede werkgever is. Dat zie je wel anders in de schoonmaakbranche. Tiemersma wil goed contact hebben met de opdrachtgever en staan garant voor een goede kwaliteit, maar zal dat niet ten koste laten gaan van de schoonmakers. Er is een goede begeleiding van hun medewerkers.”

ViaData Automatisering

“Een dikke 8 verdienen ze dan ook als ik een cijfer mag geven.”

Renata Procee, ViaData Automatisering

“Ruim 2 jaar maken wij gebruik van de schoonmaakdiensten van Tiemersma. We hebben gekozen voor dit schoonmaakbedrijf, omdat de condities goed zijn. Het totaalplaatje klopt en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Wat vooral aanspreekt zijn de korte en informele lijnen. Ze staan altijd open voor nieuwe ideeën. Eén keer in de zoveel tijd hebben we een gesprek met Lieuwe Tiemersma waarin we doornemen of alles naar wens is en wat er eventueel anders kan. En als er iets is, wordt er snel op gereageerd.”

“Onze raambewassing regelen we ook via Schoonmaakbedrijf Tiemersma. Jaarlijks wordt dit een aantal keer uitgevoerd zonder dat we daar om hoeven te vragen. Nog een pluspunt.”

Liezenga Schoonmaak Groothandel

“Kortom, Tiemersma is een betrouwbaar en kundig schoonmaakbedrijf. En dat zorgt voor een prettige manier van zakendoen.”

Dennis Liezenga, Liezinga Schoonmaak Groothandel

“Al bijna 4 jaar zijn wij de leverancier van schoonmaakmiddelen en materialen bij Schoonmaakbedrijf Tiemersma. Ons klantenbestand bestaat uit ruim 1500 schoonmaakbedrijven en Tiemersma springt daar echt tussenuit. De samenwerking is uitstekend. Ik zou dan ook van een partnership willen spreken. We zijn betrokken bij de uitvoering en dat is uniek in schoonmaakbranche. Kwaliteit en continuïteit staan altijd voorop.”

“We denken van A tot Z met ze mee. Zo behaal je samen optimaal resultaat. Ook is de communicatie open zodat we snel kunnen schakelen. Waar andere schoonmaakbedrijven kiezen voor goedkopere producten, zie je dat Tiemersma kiest voor duurzame materialen en de nieuwste schoonmaaksystemen die praktisch zijn in gebruik. Ook een sterke kwaliteit van Tiemersma.”

A House of Happiness

Johan Lemstra, Hoofd Expeditie bij A House of Happiness

“Belangrijk is een open communicatie, respect voor elkaar en de slogan doen wat je belooft. Verder heb ik er niet zoveel aan toe te voegen. Uitvoering is belangrijker dan veel mooie woorden.”

Aksos Accountants

“Door de uitstekende schoonmaak, het persoonlijke contact en de continuïteit geef ik Schoonmaakbedrijf Tiemersma een 9,5.”

Grieteke van der Veen, secretaresse bij Aksos Accountants

“De samenwerking met Schoonmaakbedrijf Tiemersma verloopt heel erg goed. De medewerkers zijn vriendelijk, betrokken en meedenkend. Er wordt veel aandacht besteedt aan persoonlijk contact waardoor ze goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen ons kantoor en goede adviezen geven op schoonmaakgebied.”
“We hebben een vaste schoonmaakster waar we zeer tevreden over zijn. En dankzij de continuïteit zijn we altijd zeker van een schoon kantoor. In geval van ziekte of vakantie wordt er tijdig een vervanger geregeld en dit wordt helder gecommuniceerd.”

Willy Verkijk

Dit bedrijf is een openbaring in deze tijd en ik zal het iedereen aanbevelen, voor mij een dikke tien.

Ze bestaan nog bedrijven die kwaliteit en service leveren zoals vijftig jaar of langer geleden, maar wel in een hedendaags jasje.
Goede gesprekken een uitstekende offerte, gekwalificeerd personeel die zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam zijn.
Afspraken worden nagekomen en de medewerkers zijn op tijd op het werk.
Het geleverde werk is van zeer goede kwaliteit  en wordt door de heer Tiemersma gecontroleerd.
Dit bedrijf is een openbaring in deze tijd en ik zal het iedereen aanbevelen, voor mij een dikke tien.

Fries Museum

“Ik zou Schoonmaakbedrijf Tiemersma een welverdiende 8 geven.”

“Al enige tijd verzorgt Schoonmaakbedrijf Tiemersma de volledige schoonmaak van het Keramiekmuseum Princessehof. Vanaf 1 augustus 2011 verzorgen zij ook de schoonmaak van het Fries Museum. Het is prettig om alles bij 1 leverancier geregeld te hebben.”

“Schoonmaakbedrijf Tiemersma levert voor ons de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ook hebben we goede ervaringen met ze: afspraak is afspraak.”

“Wat prettig werkt, is dat ze met ons meedenken. Ze benaderen ons proactief voor ondersteunende schoonmaakwerkzaamheden. Als ze iets tegenkomen, melden ze dat. Echt ontzorgen dus. Verder past het kleinschalige en persoonlijke contact bij ons. En is er iets? Dan wordt er snel gehandeld.”

Fysio 058

“Als cijfer geef ik een 9. Dat verdienen ze echt, we zijn heel tevreden.”

Froukje Korten, praktijkassistente bij Fysiotherapie Leeuwarden

“Sinds augustus 2010 is Tiemersma ons schoonmaakbedrijf. We hadden de schoonmaakcoördinatie eerst in eigen beheer. Na de uitbreiding van de praktijk is de gehele schoonmaak en coördinatie door Schoonmaakbedrijf Tiemersma overgenomen. Dit werkt uitstekend! Wat Fysio 058 belangrijk en opvallend vindt in de dienstverlening van Schoonmaakbedrijf Tiemersma is snel en accuraat in het handelen en wil altijd meedenken met ons als klant.”

“Schoonmaakbedrijf Tiemersma onderscheidt zich door de heldere open communicatie en korte lijnen. De kracht zit in het persoonlijke contact. De samenwerking is zo goed, dat we bij de uitbreiding van onze praktijk niet eens hebben overwogen om een ander schoonmaakbedrijf te kiezen. Lieuwe Tiemersma is echt een vakman. Met zijn hele team zet hij alles in om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden op schoonmaakgebied. Wij bevelen Schoonmaakbedrijf Tiemersma zeker aan bij andere organisaties!”

Winkelpark de Centrale

“Als cijfer geef ik een 9.”

Durk Visser, beheerder van Winkelpark de Centrale.

“In juni 2013 zijn we voor het eerst gaan samenwerken met Schoonmaakbedrijf Tiemersma, ze hebben voor ons het groot schoonmaakonderhoud aan de buitenzijde van de gebouwen uitgevoerd. Gebouwen als de Media Markt, Praxis, BCC, Leenbakker en dergelijke zijn van de buitenkant top tot teen door Tiemersma schoongemaakt.”

“In eerste instantie hebben we voor Schoonmaakbedrijf Tiemersma gekozen vanwege de concurrerende prijs. Dit jaar was de eerste maal dat we samen werkten en dat is me zeer goed bevallen.”

“Wat Tiemersma voor mij bijzonder maakt is het feit dat de directeur van het bedrijf net zo gewoon is als ieder ander.“

“Vooral om de kwaliteit van het werk, de prettige samenwerking en een zeer redelijke prijs bevelen wij Tiemersma zeker aan bij andere organisaties!”