Medewerker schoonmaakonderhoud Happy Life 35 Burgum (parttime)

Voor ons team schoonmaakonderhoud zoeken wij een parttime medewerker voor onze opdrachtgever sportschool ‘Happy Life 35’ in Burgum.

Over de functie

* Je wordt ingezet voor het schoonmaakonderhoud van sportschool Happy Life 35 in Burgum.
* Het betreft de schoonmaak van de groepsleszalen, kleedkamers, douches, toiletten en de behandelkamers van de fysiopraktijk die in de sportschool zit. De gym met alle fitnessapparaten hoef je niet schoon te maken.
* De werkdagen zijn ma, woe en vrij van 12.00 – 14.30 uur. Op dit tijdstip zijn er geen sporters aanwezig waardoor je overal goed bij kunt.
* De functie is voor langere tijd, een vast dienstverband is mogelijk.

Wat we bieden

We bieden je een flexibele baan met marktconform salaris. Je start bij ons altijd op basis van een tijdelijk contract. Maar omdat we een hecht, stabiel team belangrijk vinden, kijken we graag naar de mogelijkheden om je – bij wederzijds enthousiasme – een vaste aanstelling te bieden. Je maakt bij ons altijd gebruik van de beste materialen, middelen en werkkleding zodat je je werk goed kunt uitvoeren. Ook word je vakkundig opgeleid en begeleid in je werkzaamheden.

Wie we zoeken

Bij ons staat de opdrachtgever voorop. We vinden het daarom belangrijk dat je klantgericht en dienstverlenend bent. Je doet graag nét dat stapje extra voor het beste resultaat. Je bent daarnaast representatief en kunt een klik maken met de klant, maar loopt deze uiteraard niet voor de voeten. Zeker als je overdag werkt, wanneer de opdrachtgever en haar klanten en/of bezoekers ook aanwezig zijn, is dat erg belangrijk. Je vindt het prettig om individueel en zelfstandig te werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Natuurlijk is professionele schoonmaakervaring gewenst, maar dit is niet vereist. Tenslotte woon je in of rondom Burgum.

Over ons

Schoonmaakbedrijf Tiemersma is hét schoonmaakbedrijf in Leeuwarden en omstreken voor particulieren en bedrijven, al meer dan 85 jaar. Bij ons kunnen klanten terecht voor schoonmaakonderhoud van bedrijfspanden, maar we zijn ook expert in o.a. gevelreiniging, terrasreiniging en opleveringsschoonmaak bij bedrijven en particulieren. We leveren kwaliteit, zetten altijd nét dat stapje extra. En we hebben het leuk, met elkaar en met de klant. Wat de schoonmaakklus ook is, bij Schoonmaakbedrijf Tiemersma is de klant aan het juiste adres.

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Vul onderstaand formulier in of mail je cv en motivatie naar info@schoonmaakbedrijftiemersma.nl.

    al meer dan 8 jaar werk ik in dit fijne team van professionals! een plek waar ik me kan blijven doorontwikkelen in mijn professionaliteit

    Trienke Braicks