een samenwerking
die klikt

Al meer dan 85 jaar zijn wij hét schoonmaakbedrijf in Leeuwarden en omstreken voor zakelijke opdrachtgevers, klein en groot. Met veel plezier en vanuit vakmanschap verzorgen we het schoonmaakonderhoud, de opleveringsschoonmaak en gevelonderhoud voor bedrijfspanden. We zijn meer dan een leverancier, wij gaan altijd voor een duurzaam partnerschap met onze opdrachtgevers. Inzet, aandacht en betrokkenheid zijn daarvan tegelijk oorzaak én gevolg. Een samenwerking die klikt!

Belangrijk is een open communicatie, respect voor elkaar en de slogan doen wat je belooft. Daar voldoet Tiemersma aan. We hebben al jaren een goed partnerschap.

A House of Happiness - Royal Vriesco bv

Zo maken we de klik:

1: Kwaliteit en vakmanschap

Kwaliteit staat bij ons voorop. Vanuit ons vakmanschap geven we je altijd het beste advies en zorgen we voor het beste resultaat.

2: Klantgericht en persoonlijk

Jouw wensen en behoeftes zijn altijd ons uitgangspunt. We denken vanuit persoonlijk contact graag mee om de beste oplossing te bieden, zijn altijd bereikbaar en onderhouden korte lijnen met elkaar en met de jou als klant. Hierdoor weten we altijd wat er speelt, kunnen we snel schakelen en een hoog serviceniveau bieden.

3: Communicatie en presentatie

Met duidelijke communicatie en persoonlijk contact weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Klaar staan, geruisloos ons werk doen en ‘geen gedoe’ voor jou als opdrachtgever; daar gaan we voor. We stralen professionaliteit uit door onze representatieve en enthousiaste vakmensen, het beste materieel en de juiste werkwijze.

4: Lokaal, kleinschalig en veelzijdig

Ons primair werkgebied is Leeuwarden en omstreken. Daar kiezen we bewust voor. We zijn nooit ver weg voor jou als klant en kunnen zo praktisch altijd direct een oplossing bieden voor spoedklussen of last-minute aanvragen. Door onze compacte omvang hoef je nooit lang te wachten én afspraak is afspraak. We zijn specialist in een grote verscheidenheid aan schoonmaak- en aanverwante facilitaire diensten. Schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging en opleveringsschoonmaak vormen de basis. Ook leveren we sanitaire benodigdheden uit eigen voorraden, waarbij in de meeste gevallen geldt: ‘vandaag besteld, vandaag in huis’. Je kunt dus alles beleggen bij één betrouwbare partij.

5: Betrouwbaar en betrokken

Door heldere communicatie, duidelijke afspraken en altijd het beste resultaat, zijn we een betrouwbare partner. We voelen ons verantwoordelijk voor de juiste uitvoering en oplevering van een opdracht. Onze betrokkenheid maakt dat we altijd nét dat stapje extra doen om jouw verwachtingen te overtreffen.

Trotse partners in en rondom leeuwarden

Wij zijn trots op onze opdrachtgevers, met wie we altijd vanuit partnerschap samenwerken. Wie die partners zijn? Hieronder een selectie.

Vraag offerte aan

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.