Gevelonderhoud

Gevelreiniging zakelijk

Is de gevel van je bedrijfspand lelijk en vuil door groene aanslag, of door regen, wind, en/of zon- en schaduwinvloeden? Wij zijn specialist in gevelreiniging, gevelonderhoud en raambewassing van je bedrijf. We zorgen ervoor dat jouw pand z’n oorspronkelijke uitstraling terugkrijgt of behoudt en in optimale staat blijft. Zo bespaar je op onderhoudskosten in de toekomst!

Tiemersma verzorgt al jaren de reiniging van de buitenzijde van de gebouwen, zoals Praxis, Mediamarkt, Decathlon. We kozen in eerste instantie voor ze om de concurrerende prijs, maar blijven met ze werken door de kwaliteit en de prettige omgang.

Winkelpark De Centrale, Leeuwarden

Onze diensten voor gevelreiniging

Hogedrukreiniging en zandstralen

Met hogedrukreiniging wordt de gevel met warm tot kokendheet water gereinigd, zonder gebruik van chemische middelen. Dit doen we met onze Hot Aqua Blaster. Deze milieuvriendelijke en zeer effectieve methode verwijdert moeiteloos het ergste vuil. Voor gevels met zwaardere vervuiling en/of verwering maken we gebruik van de methode zandstralen. Hierbij mengen we water met een straalmiddel dat we vervolgens onder gepaste druk op de gevel aanbrengen om te zorgen dat ‘ie schoon wordt. Natuurlijk nemen we tijdens de klus ook de raambewassing mee, evenals het reinigen van de kozijnen e.d.

Raambewassing

Wij wassen de ramen traditioneel of met osmosewater, voor streeploos schone ramen. De frequentie van de raambewassing is afhankelijk van de locatie van je pand en de functie van de ramen. We adviseren je hier graag over. Natuurlijk reinigen we ook altijd de omlijstingen. Voor ieder type pand hebben we het juiste materieel; op de ladder, telescopisch of met een hoogwerker.

Impregneren

Voor een blijvend resultaat en minimaal toekomstig onderhoud adviseren we om na gevelreiniging ook impregnatie door ons te laten uitvoeren. Impregneren betekent dat we een transparante beschermlaag aanbrengen op de buitenmuren. Deze laag is waterafstotend, vuilwerend en isolerend. De gevel is hiermee beter beschermd tegen vocht en vuil en blijft dus veel langer mooi. Het draagt bij aan de levensduur en waarde van je bedrijfspand én je bespaart op onderhoudskosten in de toekomst.

Renovatie en restauratie voegwerk

Ook renovatie en restauratie van de gevel kun je aan ons overlaten, zoals vervanging of reparatie van voegwerk.

Dakreiniging

Niet alleen de gevel, maar ook het dak van je bedrijfspand kan lelijk worden door vuil. Bijvoorbeeld een groene aanslag en/of mos op de dakpannen. Door middel van dakreiniging maken we je dak weer helemaal schoon en krijgt het pand zijn oorspronkelijke uitstraling weer terug.

fdsa

Onze werkwijze

Stap 1: Persoonlijk advies

Na je offerteaanvraag nemen we binnen één werkdag contact met je op. Omdat geen opdracht gelijk is, maken we altijd eerst een afspraak om bij je langs te komen. Tijdens die afspraak bekijken we de situatie en geven we het beste en eerlijke advies voor jouw aanvraag.

Stap 2: Offerte

Na de afspraak maken we een passende offerte voor de opdracht. Omdat we bij je langs zijn geweest en de situatie hebben gezien, kunnen we een compleet en persoonlijk advies met bijbehorend kostenplaatje maken. Fijn voor jou, want zo ontstaan naderhand geen extra kosten op de factuur waar je geen rekening mee hebt gehouden.

Stap 3: Opdrachtbevestiging en planning

Als de offerte akkoord is, geven we direct aan je door wanneer we de opdracht kunnen uitvoeren. Vervolgens sturen we je een opdrachtbevestiging. Hierin staan een expliciete omschrijving van de opdracht, de datum van uitvoering, de prijs en wijze van facturering. Ook vind je hierin onze algemene voorwaarden. Zo ontstaan er voor beide partijen tijdens of na de werkzaamheden geen misverstanden, en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Stap 4: Werkvoorbereiding

Voordat we de werkzaamheden uitvoeren, bereiden we ons goed voor. We inventariseren de werkomgeving altijd minimaal één dag van tevoren. Dit houdt in dat we weten hoe en waar we de werkomgeving gaan afzetten – om de veiligheid voor jou, omwonenden en onze medewerkers te waarborgen – en waar we onze bedrijfswagens netjes kunnen parkeren. Daarnaast informeren we de eventuele buren, zodat ook zij weten van onze komst en wat we gaan doen. Zo voorkomen we verstoringen en minimaliseren we eventuele overlast. Dan kunnen we efficiënt en effectief ons werk doen.

Stap 5: Uitvoering en oplevering

Op de afgesproken dag en tijdstip voeren we de opdracht met veel plezier en vakmanschap voor je uit. Ook eventuele opruimwerkzaamheden horen hierbij. Niet alleen eventueel veroorzaakte vervuiling rondom jouw bedrijfspand, maar ook bij die van eventuele buren. Als we klaar zijn, maken we samen met jou een rondje om het pand. We laten je zien wat we hebben gedaan en horen graag of alles naar wens is. Zijn er dan nog extra wensen of bijzonderheden? Die pakken we direct voor je op!

Vraag offerte aan

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.