Schoonmaakonderhoud

SCHOONMAAKONDERHOUD BEDRIJFSPAND

Stofzuigen, moppen, bureaus afnemen, de entree, vergaderruimtes, kantine, wc’s en pantry’s schoonmaken, sanitaire benodigdheden leveren en bijvullen, raambewassing… Zoek je een bedrijf voor het volledige schoonmaakonderhoud van jouw bedrijfspand? Als specialist schoonmaakonderhoud houden wij jouw kantoor structureel schoon. Wij zijn jouw professionele partner: ervaren, deskundig en betrouwbaar. We werken met een vast team van gekwalificeerde medewerkers, zodat jij vertrouwde gezichten op de werkvloer ziet. We verzorgen zelf de aansturing, instructie, planning en controle van de werkzaamheden om jou te ontzorgen. Door korte lijnen zorgen we voor een hoge continuïteit. Vanzelfsprekend werken we volgens de gestelde regelgeving met oog voor milieu, efficiency en veiligheid.

Een schone, hygiënische werkomgeving is erg belangrijk. Zowel voor de gezondheid en het werkcomfort van je medewerkers, als voor je bezoekers, klanten en/of zakelijke relaties die over de vloer komen. Door de coronapandemie is het belang van een hygiënische (werk)omgeving nog groter geworden. Sanitair, bureaus, kantines en vergaderruimtes zijn bronnen van bacteriën. Dagelijkse reiniging hiervan is een must.

Schoonmaakbedrijf Tiemersma levert voor ons de beste prijs-kwaliteitverhouding. En afspraak is afspraak.

Fries Museum - Keramiekmuseum Princessehof

Onze diensten voor schoonmaakonderhoud

Schoonmaak- onderhoud

Wij verzorgen het structurele schoonmaakonderhoud van jouw kantoorpand, zodat de werkomgeving continu schoon, netjes en hygiënisch blijft.

Raambewassing

Wij wassen de ramen traditioneel of met osmosewater, voor streeploos schone ramen. De frequentie van de raambewassing is afhankelijk van de locatie van je pand en de functie van de ramen. We adviseren je hier graag over. Natuurlijk reinigen we ook altijd de omlijstingen. Voor ieder type pand hebben we het juiste materieel; op de ladder, telescopisch of met een hoogwerker.

Vloerenonderhoud

Wij behandelen alle type vloeren, denk aan: hout, tapijt, natuursteen, linoleum, pvc, marmer, rubber, beton, gietvloer. Met speciale reiniging krijgen de vloeren in je kantoorpand weer een mooie uitstraling en gaan ze langer mee.

Sanitaire benodigdheden

Bij ons kun je ook je sanitaire benodigdheden bestellen, zoals toiletpapier, papieren handdoekjes, handzeep, dispensers, prullenbakken, wc-borstels, luchtverfrissers et cetera. Allemaal van duurzame, gerecyclede materialen. Zo heb je alles belegd bij één partij.

fdsa

Zo maken we de klik

1: Kwaliteit en vakmanschap

Kwaliteit staat bij ons voorop. Vanuit ons vakmanschap geven we je altijd het beste advies en zorgen we voor het beste resultaat.

2: Klantgericht en persoonlijk

Jouw wensen en behoeftes zijn altijd ons uitgangspunt. We denken vanuit persoonlijk contact graag mee om de beste oplossing te bieden, zijn altijd bereikbaar en onderhouden korte lijnen met elkaar en met de jou als klant. Hierdoor weten we altijd wat er speelt, kunnen we snel schakelen en een hoog serviceniveau bieden.

3: Communicatie en presentatie

Met duidelijke communicatie en persoonlijk contact weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Klaar staan, geruisloos ons werk doen en ‘geen gedoe’ voor jou als opdrachtgever; daar gaan we voor. We stralen professionaliteit uit door onze representatieve en enthousiaste vakmensen, het beste materiaal en de juiste werkwijze.

4: Lokaal, kleinschalig en veelzijdig

Ons primair werkgebied is Leeuwarden en omstreken. Daar kiezen we bewust voor. We zijn nooit ver weg voor jou als klant en kunnen zo praktisch altijd direct een oplossing bieden voor spoedklussen of last-minute aanvragen. Door onze compacte omvang hoef je nooit lang te wachten én afspraak is afspraak. We zijn specialist in een grote verscheidenheid aan schoonmaak- en aanverwante facilitaire diensten. Schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging en opleveringsschoonmaak vormen de basis. Ook leveren we sanitaire benodigdheden uit eigen voorraden, waarbij in de meeste gevallen geldt: ‘vandaag besteld, vandaag in huis’. Je kunt dus alles beleggen bij één betrouwbare partij.

5: Betrouwbaar en betrokken

Door heldere communicatie, duidelijke afspraken en altijd het beste resultaat, zijn we een betrouwbare partner. We voelen ons verantwoordelijk voor de juiste uitvoering en oplevering van een opdracht. Onze betrokkenheid maakt dat we altijd nét dat stapje extra doen om jouw verwachtingen te overtreffen.

Vraag offerte aan

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.