Gevelonderhoud-particulier

Gevelreiniging

Je woning is de plek waar je thuis bent en tot rust komt. Die wil je mooi en netjes houden. Natuurlijk kun je dat deels zelf, maar er zijn ook werkzaamheden waarvoor je een professioneel bedrijf nodig hebt. Bijvoorbeeld als de gevel lelijk en vuil is door groene aanslag, of door regen, wind, en/of zon- en schaduwinvloeden. Wij zijn specialist in gevelreiniging en gevelonderhoud van je woning. Of die nou van steen, hout, kunststof of metaal is, wij zorgen ervoor dat jouw huis z’n oorspronkelijke uitstraling terugkrijgt en weer gaat stralen!

Vandaag zijn de jongens bij ons geweest voor het reinigen van de gevel van onze woning die met de jaren behoorlijk vies was geworden. Ze hebben hem weer bijna als nieuw gekregen, geweldig goed gedaan. En ook het contact was hartstikke goed, en nadien alles weer keurig opgeruimd en schoon achtergelaten. Wij zijn super tevreden een welverdiende 9+ voor jullie!

Jelle & Ida Weima

Onze diensten voor gevelreiniging- en onderhoud

Hogedrukreiniging

Met hogedrukreiniging wordt de gevel met warm tot kokendheet water gereinigd, zonder gebruik van chemische middelen.

Zandstralen

Voor gevels met zwaardere vervuiling en/of verwering maken we gebruik van de methode zandstralen, als reiniging met warm tot kokendheet water onvoldoende is.

Impregneren

Voor een blijvend resultaat en minimaal toekomstig onderhoud adviseren we om de gevel na reiniging ook door ons te laten impregneren.

Renovatie en restauratie voegwerk

Ook renovatie en restauratie van de gevel kun je aan ons overlaten, zoals vervanging of reparatie van voegwerk.

Dakreiniging

Door middel van dakreiniging maken we je dak weer helemaal schoon en krijgt je woning zijn oorspronkelijke uitstraling weer terug.

Gevelreiniging in de praktijk

Nieuwsgierig hoe gevelreiniging in zijn werk gaat? Bekijk hieronder onze video!

tels

Onze werkwijze

Stap 1: Persoonlijk advies

Na je offerteaanvraag nemen we binnen één werkdag contact met je op. Omdat geen opdracht gelijk is, maken we altijd eerst een afspraak om bij je langs te komen. Tijdens die afspraak bekijken we de situatie en geven we het beste en eerlijke advies voor jouw aanvraag.

Stap 2: Offerte

Na de afspraak maken we een passende offerte voor de opdracht. Omdat we bij je langs zijn geweest en de situatie hebben gezien, kunnen we een compleet en persoonlijk advies met bijbehorend kostenplaatje maken. Fijn voor jou, want zo ontstaan naderhand geen extra kosten op de factuur waar je geen rekening mee hebt gehouden.

Stap 3: Opdrachtbevestiging en planning

Als de offerte akkoord is, geven we direct aan je door wanneer we de opdracht kunnen uitvoeren. Vervolgens sturen we je een opdrachtbevestiging. Hierin staan een expliciete omschrijving van de opdracht, de datum van uitvoering, de prijs en wijze van facturering. Ook vind je hierin onze algemene voorwaarden. Zo ontstaan er voor beide partijen tijdens of na de werkzaamheden geen misverstanden, en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Stap 4: Werkvoorbereiding

Voordat we de werkzaamheden uitvoeren, bereiden we ons goed voor. We inventariseren de werkomgeving altijd minimaal één dag van tevoren. Dit houdt in dat we weten hoe en waar we de werkomgeving gaan afzetten – om de veiligheid voor jou, omwonenden en onze medewerkers te waarborgen – en waar we onze bedrijfswagens netjes kunnen parkeren. Daarnaast informeren we de buren, zodat ook zij weten van onze komst en wat we gaan doen. Zo voorkomen we verstoringen en minimaliseren we eventuele overlast. Dan kunnen we efficiënt en effectief ons werk doen.

Stap 5: Uitvoering en oplevering

Op de afgesproken dag en tijdstip voeren we de opdracht met veel plezier en vakmanschap voor je uit. Ook eventuele opruimwerkzaamheden horen hierbij. Niet alleen eventueel veroorzaakte vervuiling rondom jouw woning, maar ook bij die van de buren. Als we klaar zijn, maken we samen met jou een rondje om de woning. We laten je zien wat we hebben gedaan en horen graag of alles naar wens is. Zijn er dan nog extra wensen of bijzonderheden? Die pakken we direct voor je op!

Vraag offerte aan

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.