Impregneren

Impregneren

Je woning is de plek waar je thuis bent en tot rust komt. Die wil je mooi en netjes houden. Is de woninggevel gereinigd door hogedrukreiniging of zandstralen? Laat ‘m daarna door ons impregneren. Wij zijn specialist in impregneren van woningen in Leeuwarden en omstreken. 

Voor een blijvend resultaat adviseren we om de gevel na reiniging ook door ons te laten impregneren. Impregneren betekent dat we een transparante beschermlaag aanbrengen op buitenmuren. Deze laag is waterafstotend, vuilwerend en isolerend. De gevel is hiermee beter beschermd tegen vocht en vuil en blijft dus veel langer mooi. Het draagt bij aan de levensduur en waarde van je woning én je bespaart op onderhoudskosten in de toekomst.

Wij zorgen ervoor dat jouw huis z’n oorspronkelijke uitstraling terugkrijgt en weer gaat stralen!

“Wij hebben onze woning na 30 jaar zelf te reinigen voor het eerst laten reinigen en impregneren door dit bedrijf. Het werk is zeer professioneel en door hele bekwame en vooral aardige vakmensen uitgevoerd. We zijn erg blij met het resultaat. Super gedaan en een aanbeveling voor iedereen!”

Henk Bot

Hogedrukreiniging

Is de gevel van jouw huis momenteel lelijk en vuil door groene aanslag, regen, wind, en/of zon- en schaduwinvloeden? Laat ‘m dan eerst door ons reinigen! Wij zijn specialist in hogedrukreiniging en zandstralen in Leeuwarden en omstreken.

Onze werkwijze

Stap 1: Persoonlijk advies

Na je offerteaanvraag nemen we binnen één werkdag contact met je op. Omdat geen opdracht gelijk is, maken we altijd eerst een afspraak om bij je langs te komen. Tijdens die afspraak bekijken we de situatie en geven we het beste en eerlijke advies voor jouw aanvraag.

Stap 2: Offerte

Na de afspraak maken we een passende offerte voor de opdracht. Omdat we bij je langs zijn geweest en de situatie hebben gezien, kunnen we een compleet en persoonlijk advies met bijbehorend kostenplaatje maken. Fijn voor jou, want zo ontstaan naderhand geen extra kosten op de factuur waar je geen rekening mee hebt gehouden.

Stap 3: Opdrachtbevestiging en planning

Als de offerte akkoord is, geven we direct aan je door wanneer we de opdracht kunnen uitvoeren. Vervolgens sturen we je een opdrachtbevestiging. Hierin staan een expliciete omschrijving van de opdracht, de datum van uitvoering, de prijs en wijze van facturering. Ook vind je hierin onze algemene voorwaarden. Zo ontstaan er voor beide partijen tijdens of na de werkzaamheden geen misverstanden, en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Stap 4: Werkvoorbereiding

Voordat we de werkzaamheden uitvoeren, bereiden we ons goed voor. We inventariseren de werkomgeving altijd minimaal één dag van tevoren. Dit houdt in dat we weten hoe en waar we de werkomgeving gaan afzetten – om de veiligheid voor jou, omwonenden en onze medewerkers te waarborgen – en waar we onze bedrijfswagens netjes kunnen parkeren. Daarnaast informeren we de buren, zodat ook zij weten van onze komst en wat we gaan doen. Zo voorkomen we verstoringen en minimaliseren we eventuele overlast. Dan kunnen we efficiënt en effectief ons werk doen.

Stap 5: Uitvoering en oplevering

Op de afgesproken dag en tijdstip voeren we de opdracht met veel plezier en vakmanschap voor je uit. Ook eventuele opruimwerkzaamheden horen hierbij. Niet alleen eventueel veroorzaakte vervuiling rondom jouw woning, maar ook bij die van de buren. Als we klaar zijn, maken we samen met jou een rondje om de woning. We laten je zien wat we hebben gedaan en horen graag of alles naar wens is. Zijn er dan nog extra wensen of bijzonderheden? Die pakken we direct voor je op!

Vraag offerte aan

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.