Zandstralen

Zandstralen

Je woning is de plek waar je thuis bent en tot rust komt. Die wil je mooi en netjes houden. Is de stenen gevel van jouw huis momenteel zwaar vervuild en/of verweerd? Laat ‘m door ons reinigen! Wij zijn specialist in zandstralen in Leeuwarden en omstreken. 

Met zandstralen mengen we water met een straalmiddel dat we vervolgens onder gepaste druk op de gevel aanbrengen om te zorgen dat ‘ie schoon wordt. Natuurlijk nemen we tijdens de klus ook de raambewassing mee, evenals het reinigen van de kozijnen en dergelijke. Zandstralen is alleen mogelijk op gevels van steen. Niet alle steensoorten zijn geschikt. We adviseren je graag over de juiste methode.

Wij zorgen ervoor dat jouw huis z’n oorspronkelijke uitstraling terugkrijgt en weer gaat stralen!

“Onze woning onlangs aan de buitenkant helemaal schoon gespoten en geïmpregneerd. Weer helemaal mooi wit en kan er weer jaren tegen aan! Zeer vriendelijke en professionele medewerkers. Zeer tevreden. Zeker het aanbevelen waard.”

Yvonne Tuinstra

Hogedrukreiniging in de praktijk

Benieuwd hoe hogedrukreiniging in zijn werk gaat? Bekijk hieronder onze video!

Impregneren

Na reiniging adviseren we om je woning te impregneren. We brengen een beschermlaag aan zodat de gevel beter beschermd is en langer mooi blijft.

tels

Hogedrukreiniging

Is je gevel minder zwaar vervuild of is de gevel van een ander materiaal dan steen? Dan is hogedrukreiniging een optie om je woning schoon te krijgen. In dat geval reinigen we de woning met warm tot kokendheet water, zonder gebruik van chemische middelen.

Onze werkwijze

Stap 1: Persoonlijk advies

Na je offerteaanvraag nemen we binnen één werkdag contact met je op. Omdat geen opdracht gelijk is, maken we altijd eerst een afspraak om bij je langs te komen. Tijdens die afspraak bekijken we de situatie en geven we het beste en eerlijke advies voor jouw aanvraag.

Stap 2: Offerte

Na de afspraak maken we een passende offerte voor de opdracht. Omdat we bij je langs zijn geweest en de situatie hebben gezien, kunnen we een compleet en persoonlijk advies met bijbehorend kostenplaatje maken. Fijn voor jou, want zo ontstaan naderhand geen extra kosten op de factuur waar je geen rekening mee hebt gehouden.

Stap 3: Opdrachtbevestiging en planning

Als de offerte akkoord is, geven we direct aan je door wanneer we de opdracht kunnen uitvoeren. Vervolgens sturen we je een opdrachtbevestiging. Hierin staan een expliciete omschrijving van de opdracht, de datum van uitvoering, de prijs en wijze van facturering. Ook vind je hierin onze algemene voorwaarden. Zo ontstaan er voor beide partijen tijdens of na de werkzaamheden geen misverstanden, en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Stap 4: Werkvoorbereiding

Voordat we de werkzaamheden uitvoeren, bereiden we ons goed voor. We inventariseren de werkomgeving altijd minimaal één dag van tevoren. Dit houdt in dat we weten hoe en waar we de werkomgeving gaan afzetten – om de veiligheid voor jou, omwonenden en onze medewerkers te waarborgen – en waar we onze bedrijfswagens netjes kunnen parkeren. Daarnaast informeren we de buren, zodat ook zij weten van onze komst en wat we gaan doen. Zo voorkomen we verstoringen en minimaliseren we eventuele overlast. Dan kunnen we efficiënt en effectief ons werk doen.

Stap 5: Uitvoering en oplevering

Op de afgesproken dag en tijdstip voeren we de opdracht met veel plezier en vakmanschap voor je uit. Ook eventuele opruimwerkzaamheden horen hierbij. Niet alleen eventueel veroorzaakte vervuiling rondom jouw woning, maar ook bij die van de buren. Als we klaar zijn, maken we samen met jou een rondje om de woning. We laten je zien wat we hebben gedaan en horen graag of alles naar wens is. Zijn er dan nog extra wensen of bijzonderheden? Die pakken we direct voor je op!

Vraag offerte aan

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.