Tuin- & terrasreiniging

HET REINIGEN VAN OPRITTEN EN TERRASSEN

Je wilt optimaal kunnen genieten van je tuin of balkon. Maar je terras en/of oprit kunnen vervuild raken door weersinvloeden. Er ontstaat dan bijvoorbeeld een groene aanslag op de tuintegels of vlonders. Dat is niet alleen lelijk, maar ook gevaarlijk want doordat de tegels glad worden, heb je kans op uitglijden! Geen paniek, met onze tuin- en terrasreiniging zorgen we ervoor dat het terras in je tuin, je balkon en/of je oprit weer schoon, mooi en veilig worden.

In een maand tijd twee keer gebruik gemaakt van de diensten van Schoonmaakbedrijf Tiemersma, onder andere voor het reinigen van mijn tuin en oprit. Dit is mij uitstekend bevallen!

Anco van der Vliet

Onze diensten voor tuin- en terrasreiniging

Terrasreiniging

Met hogedrukreiniging worden de tegels en/of vlonders in je tuin met warm tot kokendheet water gereinigd, zonder gebruik van chemische middelen. Dit doen we met onze Hot Aqua Blaster. Deze milieuvriendelijke en zeer effectieve methode verwijdert moeiteloos het ergste vuil.

Oprit reinigen

Met hogedrukreiniging wordt je oprit met warm tot kokendheet water gereinigd, zonder gebruik van chemische middelen. Dit doen we met onze Hot Aqua Blaster. Deze milieuvriendelijke en zeer effectieve methode verwijdert moeiteloos het ergste vuil, evenals het onkruid.

sdfsdfasd

Zo maken wij jouw tuin & terras Tiemersma schoon

Stap 1: Persoonlijk advies

Na je offerteaanvraag nemen we binnen één werkdag contact met je op. Omdat geen opdracht gelijk is, maken we altijd eerst een afspraak om bij je langs te komen. Tijdens die afspraak bekijken we de situatie en geven we het beste en eerlijke advies voor jouw aanvraag.

Stap 2: Offerte

Na de afspraak maken we een passende offerte voor de opdracht. Omdat we bij je langs zijn geweest en de situatie hebben gezien, kunnen we een compleet en persoonlijk advies met bijbehorend kostenplaatje maken. Fijn voor jou, want zo ontstaan naderhand geen extra kosten op de factuur waar je geen rekening mee hebt gehouden.

Stap 3: Opdrachtbevestiging en planning

Als de offerte akkoord is, geven we direct aan je door wanneer we de opdracht kunnen uitvoeren. Vervolgens sturen we je een opdrachtbevestiging. Hierin staan een expliciete omschrijving van de opdracht, de datum van uitvoering, de prijs en wijze van facturering. Ook vind je hierin onze algemene voorwaarden. Zo ontstaan er voor beide partijen tijdens of na de werkzaamheden geen misverstanden, en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Stap 4: Werkvoorbereiding

Voordat we de werkzaamheden uitvoeren, bereiden we ons goed voor. We inventariseren de werkomgeving altijd van tevoren. Dit houdt in dat we weten hoe en waar we de werkomgeving gaan afzetten – om de veiligheid voor jou, omwonenden en onze medewerkers te waarborgen – en waar we onze bedrijfswagens netjes kunnen parkeren. Daarnaast informeren we de buren, zodat ook zij weten van onze komst en wat we gaan doen. Zo voorkomen we verstoringen en minimaliseren we eventuele overlast. Dan kunnen we efficiënt en effectief ons werk doen.

Stap 5: Uitvoering en oplevering

Op de afgesproken dag en tijdstip voeren we de opdracht met veel plezier en vakmanschap voor je uit. Ook eventuele opruimwerkzaamheden horen hierbij. Niet alleen eventueel veroorzaakte vervuiling rondom jouw woning, maar ook bij die van de buren. Als we klaar zijn, laten we je zien wat we hebben gedaan en horen graag of alles naar wens is. Zijn er dan nog extra wensen of bijzonderheden? Die pakken we direct voor je op!

Vraag offerte aan

Vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.