Ons verhaal

Over ons

Kwaliteit, een persoonlijke benadering en snelle service, dat zetten wij voorop. Met glans en passie voeren we het vak uit, al meer dan 80 jaar. Bij ons vind je gekwalificeerde specialisten op alle gebieden van schoonmaak. Raambewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud, schoonmaak van bedrijfspanden en woningen; we hebben het allemaal in huis. En dat is fijn, want we hebben behoorlijk wat kennis en expertise. We zijn VCA-gecertificeerd, hebben alle benodigde diploma’s op zak en houden onze kennis continu up-to-date met vakcursussen. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. We denken graag met onze klanten mee, komen het liefst van tevoren even langs om de juiste oplossing te kunnen bieden. We houden van korte lijnen, om snel te schakelen en te zorgen dat klanten nooit lang hoeven te wachten tot we aan de slag gaan. En dankzij de korte lijnen zorgen we altijd voor een hoog serviceniveau. We leveren kwaliteit, doen iedere keer nét dat stapje extra. En we hebben het leuk, met elkaar en met de klant. Wat je schoonmaakklus ook is, bij Schoonmaakbedrijf Tiemersma ben je aan het juiste adres.

Hoe het begon…

Schoonmaakbedrijf Tiemersma is in 1936 opgezet door Herre Tiemersma. Met ladder en handkar ging hij op pad om ramen te wassen van winkels en woningen. En met succes. Niet alleen werd de vraag naar raambewassing groter, maar ook de behoefte voor schoonmaak van winkels en kantoren. Steeds meer klanten meldden zich voor de persoonlijke en goede service van Herre. Om aan deze toenemende vraag te blijven voldoen, nam hij glazenwassers en schoonmaakmedewerkers aan; Schoonmaakbedrijf Tiemersma was geboren.

Tot op de dag van vandaag is het bedrijf binnen de familie gebleven. Toen Herre met pensioen ging, verkocht hij het aan Herre junior en zijn vrouw Klaske en sinds 2002 is zoon Lieuwe Tiemersma eigenaar. Inmiddels zijn we specialist in een grote verscheidenheid aan schoonmaakwerkzaamheden in Leeuwarden en omstreken. Van raambewassing en schoonmaakonderhoud tot gevelreiniging en vloeronderhoud. Met ons team helpen we meer dan 250 bedrijven en particulieren in heel Friesland. Maar de kleinschaligheid en persoonlijke service zijn altijd gebleven. Dankzij korte lijnen zorgen we dagelijks voor tevreden klanten, en dat al meer dan 80 jaar.