Al meer dan 85 jaar hét schoonmaakbedrijf in Leeuwarden en omstreken

Kwaliteit en persoonlijke service, dat zetten wij voorop. Al meer dan 85 jaar werken we vanuit vakmanschap en met de beste mensen, materialen en werkwijzen. We zijn VCA-gecertificeerd, hebben alle benodigde diploma’s op zak en houden onze kennis continu up-to-date met vakcursussen. We denken graag met onze klanten mee en komen altijd van tevoren langs voor het beste advies. We houden van korte lijnen, snel schakelen en zorgen dat jij als klant nooit lang hoeft te wachten tot we aan de slag gaan. Dankzij de korte lijnen zorgen we altijd voor een hoog serviceniveau en doen iedere keer nét dat stapje extra. En we hebben het leuk, met elkaar en met de klant. Wat je schoonmaakklus ook is, bij Schoonmaakbedrijf Tiemersma ben je aan het juiste adres.

Hoe het begon...

Schoonmaakbedrijf Tiemersma is in 1936 opgezet door Herre Tiemersma, opa van onze huidige directeur Lieuwe Tiemersma. Met ladder en handkar ging hij op pad om ramen te wassen van winkels en woningen. En met succes. Niet alleen werd de vraag naar raambewassing groter, maar ook de behoefte voor schoonmaak van winkels en kantoren. Steeds meer klanten meldden zich voor de persoonlijke en goede service van Herre. Om aan deze toenemende vraag te blijven voldoen, nam hij glazenwassers en schoonmaakmedewerkers aan; Schoonmaakbedrijf Tiemersma was geboren.

Tot op de dag van vandaag is het bedrijf binnen de familie gebleven. Toen Herre met pensioen ging, verkocht hij het aan Herre junior en zijn vrouw Klaske en sinds 2002 is zoon Lieuwe Tiemersma eigenaar. Inmiddels zijn we specialist in een grote verscheidenheid aan schoonmaakwerkzaamheden in Leeuwarden en omstreken. Met ons team helpen we meer dan 250 bedrijven en particulieren. Maar de kleinschaligheid en persoonlijke service zijn altijd gebleven. Dankzij korte lijnen zorgen we dagelijks voor tevreden klanten, al meer dan 85 jaar.

Onze missie en waarden

Missie

Schoonmaakbedrijf Tiemersma zorgt vanuit liefde voor het vak en met oog voor elke individuele situatie voor een buitengewoon schone werk- en leefomgeving.

1. Kwaliteit en vakmanschap

We geven altijd het beste advies en gaan voor het beste resultaat. We werken met de beste mensen, materialen en werkwijzen. Met meer dan 85 jaar ervaring hebben we kennis en expertise in huis op veel gebieden van de schoonmaak. We zijn VCA-gecertificeerd, een keurmerk wat aangeeft dat wij op een veilige en gezonde manier werken en een betrouwbare en deskundige partner zijn voor onze opdrachtgevers.

2. Klantgericht en persoonlijk

De klant staat bij ons voorop. We doen altijd nét dat stapje extra om te voldoen aan de verwachting of die te overtreffen. Persoonlijk contact vinden we belangrijk om de wensen en behoeftes goed in kaart te brengen, zodat we een eerlijk advies kunnen geven en het beste resultaat kunnen leveren.

3. Betrouwbaar en betrokken

Door heldere communicatie, duidelijke afspraken en altijd het beste resultaat, zijn we een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. We voelen ons verantwoordelijk voor de juiste uitvoering en oplevering van een opdracht en zijn van begin tot eind nauw betrokken.

4. Communicatie en presentatie

We zorgen altijd voor duidelijke communicatie richting onze opdrachtgevers. Bij ons weet de klant waar hij aan toe is en komt ‘ie nooit voor nare verrassingen te staan. Afspraak is afspraak. We stralen professionaliteit uit door onze presentatie; met representatieve vakmensen, het beste materieel en de juiste werkwijze. We gaan pas weg als we samen met de klant de opdracht hebben opgeleverd. Zo weet de klant wat we gedaan hebben en weten wij of alles naar volle tevredenheid is uitgevoerd.

5. Lokaal en toegankelijk

We zijn hét schoonmaakbedrijf in Leeuwarden en omstreken, al sinds 1936. Door ons werkgebied lokaal te houden, kunnen we altijd een snelle service bieden en zorgen voor continue kwaliteit. Ook kennen we de markt goed en weten we wat er speelt. Hierdoor trekken we de beste medewerkers aan. We werken met veel plezier en hebben het leuk, met elkaar en met de klant.

Maak kennis met een aantal collega's

Neem contact op

Vrijblijvend een afspraak maken? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.