Medewerker schoonmaakonderhoud (parttime, Leeuwarden)

Voor ons team schoonmaakonderhoud zoeken wij nieuwe medewerkers (parttime, voor langere tijd).

Over de functie

* Je wordt ingezet voor het schoonmaakonderhoud van bedrijfspanden in en rondom Leeuwarden, zoals huisarts- en tandartspraktijken, musea, autodealers en kantoren.
* De functie is voor langere tijd, een vast dienstverband is mogelijk.
* Het aantal uren per week is in overleg met jou; 10 uur tot 30 uur is mogelijk.
* De werkdagen zijn ma t/m vr, ’s ochtends, ’s middags en/of ’s avonds.
* De werktijden verschillen. Dit kan voor, tijdens of na kantooruren zijn.

Wat we bieden

We bieden je een flexibele baan met marktconform salaris. Je kunt worden ingezet op meerdere locaties, maar als je liever bij één vast kantoorpand werkt kijken we samen naar de mogelijkheden. Je start bij ons altijd op basis van een tijdelijk contract. Maar omdat we een hecht, stabiel team zijn en dit willen blijven, kijken we graag naar de mogelijkheden om je – bij wederzijds enthousiasme – een vaste aanstelling te bieden. Je maakt bij ons altijd gebruik van de beste materialen, middelen en kleding zodat je je werk goed kunt uitvoeren. Ook word je vakkundig opgeleid en begeleid in je werkzaamheden. Tijdens je werk krijg je de tijd om kwaliteit te leveren, omdat we een realistische planning hanteren. Bij ons kom je te werken in een mooi, hecht team met hart voor de zaak. We hebben het leuk, met elkaar en met onze opdrachtgevers!

Wie we zoeken

Bij ons staat de opdrachtgever voorop. We vinden het daarom belangrijk dat je klantgericht en dienstverlenend bent. Je doet graag nét dat stapje extra voor het beste resultaat. Je bent daarnaast representatief en kunt een klik maken met de klant, maar loopt deze uiteraard niet voor de voeten. Zeker als je overdag werkt, wanneer de opdrachtgever en haar klanten en/of bezoekers ook aanwezig zijn, is dat erg belangrijk. Je vindt het prettig om individueel en zelfstandig te werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Natuurlijk is professionele schoonmaakervaring gewenst, maar dit is niet vereist. Tenslotte woon je in of rondom Leeuwarden.

Over ons

Schoonmaakbedrijf Tiemersma is hét schoonmaakbedrijf in Leeuwarden en omstreken voor particulieren en bedrijven, al meer dan 85 jaar. Bij ons kunnen klanten terecht voor schoonmaakonderhoud van bedrijfspanden, maar we zijn ook expert in o.a. gevelreiniging, terrasreiniging en opleveringsschoonmaak bij bedrijven en particulieren. We leveren kwaliteit, zetten altijd nét dat stapje extra. En we hebben het leuk, met elkaar en met de klant. Wat de schoonmaakklus ook is, bij Schoonmaakbedrijf Tiemersma is de klant aan het juiste adres.

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Vul onderstaand formulier in of mail je cv en motivatie naar info@schoonmaakbedrijftiemersma.nl.


    * Dit is een verplicht veld.

    Al meer dan 8 jaar werk ik in dit fijne team van professionals!

    Shirley Soldaat