Allround Medewerker Specialistische Reiniging (fulltime/parttime)

Voor ons team Specialistische Reiniging zoeken wij nieuwe medewerkers (fulltime/parttime).

Over de functie

* Je wordt ingezet voor de specialistische reiniging van kantoren, bedrijfspanden en woningen van onze zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Denk hierbij aan gevelreiniging- en onderhoud, raambewassing en vloerenonderhoud.
* Het is een functie voor 40 uur per week, parttime (24-32 uur) is mogelijk in overleg.
* De werkdagen zijn maandag t/m vrijdag.
* De werktijden zijn tussen 07.00 en 16.30 uur (8 werkuren per dag).
* De functie is voor langere tijd, een vast dienstverband is mogelijk.

Wat we bieden

We bieden je een flexibele baan met cao-conform salaris en eventuele onkostenvergoeding. Je start bij ons altijd op basis van een tijdelijk contract. Maar omdat we een hecht, stabiel team zijn en dit willen blijven, kijken we graag naar de mogelijkheden om je – bij wederzijds enthousiasme – een vaste aanstelling te bieden. Je maakt bij ons altijd gebruik van de beste materialen, middelen en kleding zodat je je werk goed kunt uitvoeren. Ook word je vakkundig opgeleid en begeleid in je werkzaamheden. Tijdens klussen krijg je de tijd om kwaliteit te leveren, omdat we een realistische planning hanteren. Bij ons kom je te werken in een mooi, hecht team met hart voor de zaak. We hebben het leuk, met elkaar en met onze opdrachtgevers!

Wie we zoeken

Je bent in het bezit van een autorijbewijs, een BE-rijbewijs is een pré. Als je ervaring hebt als allround specialistisch reiniger vinden we dat geweldig, maar het is niet vereist. Omdat de opdrachtgever bij ons voorop staat, vinden we het belangrijk dat je klantgericht en dienstverlenend bent. Je doet graag nét dat stapje extra voor het beste resultaat. Je bent daarnaast representatief en kunt een klik maken met de klant. Je vindt zowel het werken in teamverband als zelfstandig prettig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Tenslotte is het een pré als je in of rondom Leeuwarden woont.

Over ons

Schoonmaakbedrijf Tiemersma is hét schoonmaakbedrijf in Leeuwarden en omstreken voor particulieren en bedrijven, al meer dan 85 jaar. Bij ons kunnen klanten terecht voor schoonmaakonderhoud van bedrijfspanden, maar we zijn ook expert in o.a. gevelreiniging, terrasreiniging en opleveringsschoonmaak bij bedrijven en particulieren. We leveren kwaliteit, zetten altijd nét dat stapje extra. En we hebben het leuk, met elkaar en met de klant. Wat de schoonmaakklus ook is, bij Schoonmaakbedrijf Tiemersma is de klant aan het juiste adres.

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Vul onderstaand formulier in of mail je cv en motivatie naar info@schoonmaakbedrijftiemersma.nl.


    * Dit is een verplicht veld.

    Altijd kwaliteit leveren, de beste oplossing bieden aan de klant, hard werken en hard lachen. Dat is Team Tiemersma voor mij.

    Joost Dijkstra