Medewerker Schoonmaak zomervakantie
(parttime, Leeuwarden)

Zoek jij deze zomer een bijbaan? Dan hebben wij wellicht de vacature voor jou! Voor ons Team Schoonmaakonderhoud zoeken wij tijdens de zomervakantie medewerkers voor de schoonmaak van kantoorpanden in Leeuwarden.

Over de functie
*Schoonmaak van kantoren in Leeuwarden.
*Parttime functie in juli en augustus 2024.
*Aantal uren in overleg: tussen de 12 en 32 uur per week mogelijk.
*Afhankelijk van jouw beschikbaarheid kun je wekelijks bij één of meerdere opdrachtgevers aan de slag.
*All-in salaris: inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

Wat we bieden

We bieden je een flexibele baan met all in salaris, inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je werkt op basis van een tijdelijk contract. Bij ons maak je altijd gebruik van de beste materialen, middelen en kleding zodat je je werk goed kunt uitvoeren. Ook word je vakkundig opgeleid en begeleid in je werkzaamheden. Tijdens je werk krijg je de tijd om kwaliteit te leveren, omdat we een realistische planning hanteren. Je komt terecht in een mooi, hecht team met hart voor de zaak. We hebben het leuk, met elkaar en met onze opdrachtgevers!

Wie we zoeken

Bij ons staat de opdrachtgever voorop. We vinden het daarom belangrijk dat je klantgericht en dienstverlenend bent. Je doet graag nét dat stapje extra voor het beste resultaat. Je bent daarnaast representatief en kunt een klik maken met de klant, maar loopt deze uiteraard niet voor de voeten. Zeker als je overdag werkt, wanneer de opdrachtgever en haar klanten en/of bezoekers ook aanwezig zijn, is dat erg belangrijk. Je vindt het prettig om individueel en zelfstandig te werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Natuurlijk is professionele schoonmaakervaring gewenst, maar dit is niet vereist. Tenslotte woon je in of rondom Leeuwarden.

Over ons

Schoonmaakbedrijf Tiemersma is hét schoonmaakbedrijf in Leeuwarden en omstreken voor particulieren en bedrijven, al meer dan 85 jaar. Bij ons kunnen klanten terecht voor schoonmaakonderhoud van bedrijfspanden, maar we zijn ook expert in o.a. gevelreiniging, terrasreiniging en opleveringsschoonmaak bij bedrijven en particulieren. We leveren kwaliteit, zetten altijd nét dat stapje extra. En we hebben het leuk, met elkaar en met de klant. Wat de schoonmaakklus ook is, bij Schoonmaakbedrijf Tiemersma is de klant aan het juiste adres.

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Vul onderstaand formulier in of mail je cv en motivatie naar info@schoonmaakbedrijftiemersma.nl.


    * Dit is een verplicht veld.

    Al jaren werk ik in dit fijne team van professionals!

    Shirley Soldaat