Gevelreiniging & onderhoud

Gevelreiniging & onderhoud

De buitenmuren van je bedrijfspand worden na verloop van tijd aangetast door weersinvloeden. De mate waarin is afhankelijk van de locatie van je pand: een groene omgeving, een omgeving met veel zonlicht of juist veel schaduw. Het vuil hecht zich aan de gevel van het pand waardoor de oorspronkelijke uitstraling verdwijnt.

Hogedrukreiniging

Voor het herstel van de gevel moet het pand grondig te worden gereinigd. Wij beschikken daarvoor over de Hot Aqua Blaster. Hiermee wordt je pand gereinigd zonder chemische middelen, maar met kokend heet water: hogedrukreiniging. Een milieuvriendelijke en zeer effectieve methode die zelfs graffiti en verfresten moeiteloos verwijderd.

Zandstralen

Zijn de muren van je bedrijfspand erg verweerd en/of vervuild? Dan kan het zijn dat hogedrukreiniging te weinig resultaat oplevert. Deze gevels kunnen we reinigen door middel van zandstralen. Hiermee blazen we mineraalzand tegen de buitenmuren. Dit geeft een schuureffect wat de gevel weer als nieuw maakt. Je bedrijfspand krijgt weer een compleet nieuwe uitstraling!

Voor een blijvend resultaat kun je de gevel ook laten impregneren. Hiermee verklein je de kans op mos en ander vuil. Het is ook waterafstotend en isolerend. Je gevel zal veel langer mooi blijven dus het bespaart je kosten in de toekomst!

Gevelonderhoud

Heeft je pand naast reiniging ook onderhoud en renovatie nodig? Bijvoorbeeld omdat de voegen van de buitenmuren beschadigd zijn? Ook dan kun je bij ons terecht! Wij zijn er voor gevelrenovatie, restauratie, vervangen en repareren van voegwerk en/of scheurherstel. We zorgen dat je pand weer een blikvanger wordt.