Gevelreiniging & onderhoud

Gevelreiniging & onderhoud

De buitenmuren en het dak van je bedrijfspand worden na verloop van tijd aangetast door weersinvloeden. De mate waarin is afhankelijk van de locatie van je pand: een groene omgeving, een omgeving met veel zonlicht of juist veel schaduw. Het vuil hecht zich aan de gevel van het pand waardoor de oorspronkelijke uitstraling verdwijnt.

Hogedrukreiniging

Wij maken de gevel weer als nieuw door middel van hogedrukreiniging. Dit doen we met onze Hot Aqua Blaster. Hiermee wordt het pand gereinigd zonder chemische middelen, maar met kokend heet water. Dit is een milieuvriendelijke en zeer effectieve methode die zelfs graffiti en verfresten moeiteloos verwijdert.

   

Zandstralen

Zijn de muren van je bedrijfspand erg verweerd en/of vervuild? Dan kan het zijn dat hogedrukreiniging te weinig resultaat oplevert. Deze gevels kunnen we reinigen door middel van zandstralen. Hiermee blazen we mineraalzand tegen de buitenmuren. Dit geeft een schuureffect wat de gevel weer als nieuw maakt. Je bedrijfspand krijgt weer een compleet nieuwe uitstraling!

Gevelimpregneren

Voor een blijvend resultaat kun je de gevel na reiniging ook door ons laten impregneren. Hiermee verklein je de kans dat mos en ander vuil zich weer aan de muren hecht. Het is tevens waterafstotend en isolerend. Je gevel zal veel langer mooi blijven dus het bespaart je kosten in de toekomst!

Gevelonderhoud- en renovatie

Heeft je pand naast reiniging ook onderhoud en renovatie nodig? Bijvoorbeeld omdat de voegen van de buitenmuren beschadigd zijn? Ook dan kun je bij ons terecht! Wij zijn er voor gevelrenovatie, gevelrestauratie, vervangen en repareren van voegwerk en/of scheurherstel. We zorgen dat je pand weer een blikvanger wordt.

Dakreiniging

Ook het dak van je pand moet onderhouden worden. Ook als je bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak hebt, wil je die graag netjes en schoon houden. Ook voor dakreiniging ben je bij ons aan het juiste adres. Dit doen we vaak in combinatie met gevelreiniging.