Gevelreiniging & onderhoud

Gevelreiniging & onderhoud

Je woning is de plek waar je thuis bent en tot rust komt. Die wil je netjes houden. En hoewel je dat deels zelf kunt, zijn er ook werkzaamheden waarvoor je een professioneel bedrijf nodig hebt. Bijvoorbeeld als je woning door groene aanslag, roetaanslag of vuil door regen, wind, zon- en schaduwinvloeden zijn oorspronkelijke uitstraling is verloren. Bij ons kun je terecht voor de reiniging en onderhoud van de buitenkant van je huis. Wij zijn deskundig en ervaren in reiniging en onderhoud van:

  • Gevels
  • Daken
  • Kozijnen
  • Ramen

Kortom, alle onderdelen van je woning in alle soorten materialen zoals steen, hout, kunststof en diverse soorten metaal. Eventuele renovatie en restauratie van de gevel, zoals vervanging of reparatie van voegwerk kun je ook gerust aan ons overlaten. Nieuwsgierig hoe gevelreiniging in zijn werk gaat? Bekijk hieronder onze video!

Afhankelijk van het materiaal en de mate van vervuiling, bieden we verschillende opties om je woning te reinigen:

Gevelreiniging door middel van hogedruk
Wij reinigen de gevel zonder gebruik van chemische middelen, maar met kokend heet water. Dit doen we met onze Hot Aqua Blaster. Deze milieuvriendelijke en zeer effectieve methode verwijdert moeiteloos het ergste vuil.

Gevelreiniging door middel van stralen
Het stralen wordt gebruikt bij gevels met zware vervuiling, als reiniging met kokend heet water onvoldoende is. Bij deze methode wordt water met een straalmiddel gemengd en vervolgens onder gepaste druk op de gevel aangebracht. Na het stralen krijgt je huis weer een compleet nieuwe uitstraling.

  

Gevelimpregneren

Een blijvend resultaat en minimaal toekomstig onderhoud? Kies dan na intensieve reiniging voor impregneren van de gevel. Met impregneren brengen we een onderhoudslaag aan op buitenmuren, waardoor je gevel veel beter beschermd is tegen vocht en vuil. Zo blijft ‘ie langer mooi. Het draagt bij aan de levensduur en waarde van je woning en je bespaart op toekomstige onderhoudskosten.

  • Waterafstotend
  • Vuilwerend
  • Isolerend
  • Kostenbeparend

Meer informatie? Neem contact met ons op. Wij komen graag bij je langs om je een passend, vrijblijvend advies te geven.

Alles voor een stralend huis op één adres: Schoonmaakbedrijf Tiemersma in Leeuwarden.